Crepi

Gevelisolatie met crepi, nóg een specialisatie van De Meuter-Oltmans in Ternat (Vlaams-Brabant)

Crepi met isolatie is de meest toegankelijke manier van gevelisolatie. Dit materiaal is bijzonder licht in gewicht, laat zich op enkele dagen plaatsen en geeft uw gevel een fonkelnieuw uitzicht. De energie-efficiëntie van uw woning gaat ook flink de hoogte in, waardoor uw woning simpelweg meer waard wordt. Als dat niet mooi meegenomen is!

Deze multifunctionele gevelbekleding biedt u tal van voordelen:

  • Isolatie langs de buitenkant zorgt voor minder ruimteverlies.
  • Uitzonderlijk doeltreffend en milieuvriendelijk.
  • De onderliggende constructie wordt extra beschermd.
  • Lagere energiefactuur, minder verbruik

Laat gevelisolatie met crepi dus zeker op uw verlanglijstje staan als u uw gevel wilt isoleren. Bij De Meuter-Oltmans vertellen we u er alles over: contacteer ons!

Gevelisolatie met crepi: hoe werkt het?

Gevelisolatie met crepi plaatsen is werk voor een vakman. Dit materiaal moet geplaatst worden met deskundige technieken. Het wordt aangebracht in verschillende lagen, zodat het eindresultaat scheurvrij en vlak is.

Eerst wordt de isolatielaag geplaatst. De dikte wordt bepaald door het isolerend vermogen dat u wilt bereiken. Vervolgens komt er een uitvlakkingsmortel met glasvezelbewaking op. Wanneer die uitgedroogd is, brengen we een voorstrijkproduct aan. Uiteindelijk werken we af met een laagje sierpleister voor een glad resultaat.

Isolatie met crepi: iets voor u?

Zeker weten, want deze methode is niet alleen mooi en doeltreffend – het is ook betaalbaar. Informeer zeker naar de voorwaarden bij De Meuter-Oltmans. U zult verrast zijn door uw persoonlijke offerte.

Contacteer ons vandaag nog!

Raadpleeg ook :